Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från StBf


StBf

Finalklart i GP-touren

(2017-12-14 18:26)
På lördag är det dags för final i höstens GP-tour. 24 spelare har kvalificerat sig till finalen i tre klasser.
 

Steg 1 på Bosön i helgen

(2017-12-14 15:43)
På söndag hålls första delen av vår Steg 1-utbildning hos Bosön. Tio kursdeltagare samlas på morgonen för en hel dags bowlingteori men också en del praktik i Flexihallen. Den avslutande halvan av kursen ges efter nyår.
 
AIK lag Nybom plockade hem distriktsmästartiteln under herrfinalen för 3-mannalag på torsdagskvällen. Sigma höll andraplatsen trots tvärstopp och Stureby spelade sin viktigaste match i första omgången som gav dem bronsmedaljen.
 
Den första lagtävlingen i bowling som gällde "Hotell Reginas Vandringspris" spelades den 11:e och 12:e december 1909. Samma helg spelades också den första tävlingen med tvåhandsspel.
 
Efter ett års jobb har boken idag äntligen gått iväg till tryckeriet. 417 bilder fördelade på 144 sidor väntar på att få komma i pränt. Vi utlovar stor underhållning. Beställ ditt ex redan idag!
 
Damernas tremannafinal spelades i måndags i Vårby bowlinghall. Det var både jämnt och svängigt mellan de sex lagen som kvalificerat sig. Slutligen stod Sundbyberg som vinnare efter att ha tagit 3-0 i tre raka matcher.
 
Säsongens första DM-finaler är här. På söndag pratar vi rekrytering och bjuder på fika(för anmälda) hos Bowl-o-Rama. Jubileumsboken finns till beställning och det är 81 dagar kvar till vår Jubileumsdag. Läs decembers nyhetsbrev här.
 
På söndagen 26 november avgjordes, trots långa bilköer på Essingeleden, årets Para-DM i Vårby Bowlinghall. 122 spelare kom till start i nio olika klasser och nio distriktsmästare korades.
 

Idrotten tar ansvar

(2017-11-27 13:56)
Svensk bowling ställer sig bakom idrottens eget #metoo-upprop #timeout. RF har tydligt visat att vi tillsammans måste ta ansvar för förändring inom svensk idrott, något som bowlingen ställer sig bakom.
 
På fredag 1 december är det dags för den första kvalstarten i årets Vintermix i Sollentuna. DM ingår i tävlingen för alla Stockholmslag, men spelare från andra distrikt är också välkomna att spela tävlingen som har final 17 januari.
 
På torsdagen spelades ytterligare starter i 3-manna DM. HIF startade i Vårby och fick ihop 2115p. I Åkeshov var det Runan och KKS som var i farten. Runans lag med Daniel Olsson, Kenneth Ovestad och Mikael Olsson tog över ledningen med sina 2257p.
 
Dags att rekrytera nya licensierade bowlare, men hur? Diskutera det med oss, Stockholmsföreningarna och hallägare den 10 december hos Bowl-o-Rama. Är svaret att vi behöver fler tränare? Anmäl dig till vår Steg 1-utbildning!
 
I helgen är det dags för individuella distriktsmästerskapen för parabowlare i Vårby. En tillställning som brukar locka drygt 130 deltagare. På söndagens förberedande träning inför tävlingen på hemmaplan slog värdklubben NAIK ett eget rekord.
 
Igår startade årets 3-manna DM. På herrsidan startade två lag från BK Arkos varav det ena just nu leder både A-klass och B-klass på sitt resultat 2093p. BK Evas lag är enda startande damlag än så länge och i ledning i A-klassen med 2252p.
 
Efter helgen är det dags att dra igång årets 3-manna DM. Herrarna spelar i Åkeshov och damerna i Vårby. Båda har sin premiärstart på måndag 20 november. I skrivande stund är 12 herrlag och 10 damlag anmälda till kvalet. Mot 3-manna SM!
 

Stöd BK Eva Stockholm
Registrera ditt spelkort nedan så är BK Eva med och delar på idrottsbidrag från Svenska Spel


Sponsorhuset
Handlar du på nätet? Gå via sponsorhuset och stöd BK Eva Stockholm

Postadress:
B-K Eva - Bowling
Lena Sulkanen, Hallongatan
13831 Älta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

  Vi är sponsrade av

Stalands Möbler

vbsbowlingab_hjälm brunswick_liten

Guldsponsor av
Eva-Turneringen 2017


BK Eva är hemmahörande i

Högdalens Bowlingpalatz