Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Swebowl


Swebowl

Snittlista 2017

(2017-12-15 13:00)
Nu när det är juluppehåll för ligan och året börjar närma sig sitt slut tänkte vi på Swebowl.se titta på vilka som har haft högst snitt under 2017.
 
Förbundskaptenen Johan Ekström har idag tagit ut en bruttotrupp mot Junior-EM som spelas 24 mars – 2 april i Ålborg. Bara tre av de uttagna har JEM-rutin. - Det är kul med fler nya spelare som tar klivet och spelar landslags, säger Johan Ekström.
 
Höstens spel i elitserien har varit tufft för nykomlingarna Glam från Örebro. Laget hade inför allra sista matchen innan julvilan tagit bara en poäng. Men i sista stund vände man hotande nederlag mot BKF Falkenberg till vinst med 11-9.
 

Nyhetsbrev november 2017

(2017-12-10 13:03)
Nyhetsbrev november 2017
 
Topplagen stärkte sina positioner vid lördagens elitseriesammandrag i Västerås. Pergamon, Göta och Clan vann sina matcher medan Alingsås spurtade hem en poäng i mötet med Jösse.
 

VM: Besvikelsen

(2017-12-07 14:33)
VM 2017 i Las Vegas är slut och den svenska truppen kommer hem helt utan medaljer. Det är första gången på 46 år det händer på ett världsmästerskap där herrarna är med.
 

Andra omgången av SUL

(2017-12-05 13:51)
Finalen av Svenska UngdomsLigan kommer att gå i Tyresö Bowlingpalatz i Stockholm. I andra omgången spelade bland annat Tingsryd KK Youngstars. - Det var kul att spela match, och lite spännande, säger Lukas Martinsson, 9 år.
 
I helgen kom säsongens första damslagning över 1000-strecket. Jenny Karlsson som i helgen spelade i Skrufschas herrlag i div 1 klämde till med hela 1011 vid match i Skövde. Det gjordes också fina damslagningar i helgen. Hela topp tio var över 900.
 

Pontus utslagen ur VM

(2017-12-04 21:09)
Det blev bara en match för Pontus Andersson i VM:s masterslutspel. Pontus åkte ur direkt mot PBA-proffset Chris Barnes i två raka serier.
 

Damallsvenskan: Halvtid

(2017-12-03 22:03)
Så är det dags att sammanfatta damernas allsvenska grupper efter hösten. I Södra gruppen toppar Calluna före BK Söder och Hallandia. I Norra gruppen ligger Sundbyberg i täten, skuggade av AIK och B-K Eva F.
 

VM: ”Tungt, jobbigt”

(2017-12-03 06:10)
Båda de svenska lagen hade chans på medalj när de avslutande serierna på fem-manna spelades idag. Men det slutade med att inget lag gick vidare. - Vi bowlar för dåligt, säger Mattias Wetterberg.
 
Topplagen Spader Dam och Team X-Calibur tog väntade segrar på lördagen och befäste sina positioner i toppen av Elitserien. I Örebro var det bortalaget Eva som med knapp marginal lyckades besegra Merci.
 
Bland alla spelare och ledare på världsmästerskapen går en 76-årig farbror runt med en handduk och torkar när det behövs. Han heter Ron Winger, och han har fem titlar på PBAs seniortour. - Jag får se världens bästa bowlare, säger han.
 
Även om de svenska spelarna fortsatt såg frustrerade ut på banorna fick de en hyfsad start på lagtävlingen. Efter första dagens spel ligger de 12a, 83 poäng från fjärdeplatsen. - Det är fortfarande mycket kvar, säger Mattias Wetterberg.
 
De svenska damerna började lag-distansen väldigt bra och ligger trea efter att hälften av lagen har spelat första dagens spel. - Vi bowlade bra, säger Isabelle Hultin.
 

Stöd BK Eva Stockholm
Registrera ditt spelkort nedan så är BK Eva med och delar på idrottsbidrag från Svenska Spel


Sponsorhuset
Handlar du på nätet? Gå via sponsorhuset och stöd BK Eva Stockholm

Postadress:
B-K Eva - Bowling
Lena Sulkanen, Hallongatan
13831 Älta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

  Vi är sponsrade av

Stalands Möbler

vbsbowlingab_hjälm brunswick_liten

Guldsponsor av
Eva-Turneringen 2017


BK Eva är hemmahörande i

Högdalens Bowlingpalatz