Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Swebowl


Swebowl

U-23 NM: Två brons direkt

(2017-10-19 14:06)
När de nordiska mästerskapen för ungdomar idag drog igång i klassiska Tali-hallen i Helsingfors med singelspelet blev det två bronsmedaljer för svenskarna.
 
Formo-cupen som spelas i Malmö är Sveriges äldsta ungdomstävling. Den har spelats 47 år i obruten följd. - Mycket förändras med Formo-cupen består, säger tävlingsledaren Jonas Torstensson.
 
Det meddelades i inbjudan till nationella serien den 15 april 2017 att förutsättningarna för kvalet till damernas nationella serie kan justeras inför säsongen 2018/2019.
 

”Hyllas” minnesfond

(2017-10-18 13:00)
Nästa kapitel i "Bowlare bryr sig" skrivs nu i Hagfors. Efter att Magnus ”Hylla” Olssons gått bort startar BK Bågen och Joackim Biehl en minnesfond i hans namn. - Bowling är väldigt dyrt, det vi vill göra är att hjälpa till, säger Joackim Biehl.
 

"Bowlingsverige runt"

(2017-10-17 09:24)
Vi på swebowl upplever att ni läsare har tagit emot vår nya satsning på Bowlingsverige runt mycket positivt. En av anledningarna att detta fungerar bra är förslag och tips från er läsare och veckans text bygger som största del på tips från läsare.
 
Efter att Raymond Jansson vann Norwegian Open i helgen är europatouren avslutad och kvalificeringen till EBT Masters är avgjord. 6 av de 16 kvalificerade dit är svenskar.
 
Gjorde 863 på sina tre sista serier för att spränga 1600-gränsen i kvalet – då följde den tidigare världsbowlaren från Arvika, Raymond Jansson, upp sitt monsterkval med att vinna Norwegian Open.
 

Göta vände och vann

(2017-10-15 15:27)
Trots underläge efter halvmatchen kunde Göta i elitserien vända till seger i bortamatchen mot FH Engelholm. Även Boden vände underläge till seger när man besegrade Stureby i Högdalen med 11-9.
 
Calluna, Hallandia och Söder fortsätter att tampas i toppen av serien. Nu var det Calluna och Söder som tog dubbla bortasegrar. I norra gruppen kunde AIK vinna hemma mot Sundbybergs IK.
 

AIK fortfarande obesegrade

(2017-10-14 19:56)
AIK tog två fina bortasegrar mot Sigma BK och Team Enköping BK. Laget är därmed fortfarande obesegrat i Mellanallsvenskan och leder Grupp B med elva inspelade poäng av tolv möjliga. I Grupp A har IKW/Köping BK tagit täten tätt följda av Västerås SK.
 
Hässleholmslaget Femtionian tog säsongens sjätte raka seger i Sydallsvenskan när man på lördagen besegrade Marbodal med 12-8.
 
Team X-Calibur fortsätter att trumma på i toppen av Elitserien. Femte raka segern kom när man slog gästande Skrufscha med 16-3. Tidigare på dagen hade Skrufscha besegrat Örgryte och en bortapoäng tog även Cahoot som nådde 10-10 mot BK Eva i Högdalen.
 
Umeå IK tog en riktigt stark seger på bortaplan under lördagen och har nu fyra raka vinster och serieledning i Nordallsvenskan.
 

Första segern för Kaskad

(2017-10-14 16:46)
Det har varit gott om jämna matcher i Elitserien under hösten, men lördagens två matcher bjöd på raka motsatsen. Först vann Kaskad borta mot Glam med 18-2 och senare på dagen var det Team Clan som avfärdade gästande Falkarna med 14-6.
 
Helgens omgång av Världens bästa liga bjuder, bland annat, på en riktig toppmatch. På söndag morgon möts två av seriens tre obesegrade lag: Spader Dam och BK Högland i Helsingborg,
 

Stöd BK Eva Stockholm
Registrera ditt spelkort nedan så är BK Eva med och delar på idrottsbidrag från Svenska Spel


Sponsorhuset
Handlar du på nätet? Gå via sponsorhuset och stöd BK Eva Stockholm

Postadress:
B-K Eva - Bowling
Lena Sulkanen, Hallongatan
13831 Älta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

  Vi är sponsrade av

Stalands Möbler

vbsbowlingab_hjälm brunswick_liten

Guldsponsor av
Eva-Turneringen 2017


BK Eva är hemmahörande i

Högdalens Bowlingpalatz