Hoppa till sidans innehåll

6 av 8 borta!

30 OKT 2017 16:11
Alla lag hade bortamatcher i helgen, och F-laget började mot DN/Expressen på Gullmarsplan.
  • Skapad: 30 OKT 2017 16:11

Hämtat från Swebowl: På Gullmarsplan hittar vi gruppens enda bortavinst. DN/Expressen stod som värdar för gästerna B-K Eva F, och de sistnämnda ryckte till sig ledning med 3-7 efter två och kunde sedan bevaka ledningen under andra halvan. Matchen slutade 9-11, och Liz Larsson var matchbäst.

Det kanske var lite mer spännande än det framgår av swebowls artikel, men en vinst blev det! Tabellen ser väldigt trevlig ut för F, med en just nu ganska säker 3:e plats!

A-laget hade Skåneresan på programmet, som vi vet är en tuff resa och tuffa matcher. Första matchen mot SBC var som vanligt en jämn match 2-3, 4-1 och 2-3 och 8-7 inför sista.. men här drog vi det lägsta strået och vann med 1-4 i sista och matchen med 9-11! Carro var bäst i matchen på 800, vilket ju säger att det inte var helt enkelt.

Med två poäng i bagaget åkte vi till Helsingborg och hoppas att vi skulle ge Spader en match i en hall vi inte riktigt varit sams med tidigare! Bägge lagen började lite trevande i första 3-2, men sedan tyvärr 4-1 i andra och 3-2 i tredje och 10-5. I sista serien började vi jättebra, leder alla bord efter halva serien – men sen sätter Spader in spurten och vi hänger inte med och matchen slutar 13-7. Ingen över 800 hos oss, så vi har lite att jobba på!

C-laget sist ut på söndagen på Brännkyrka mot Concordia, och här var det inget snack! Vinst med 6-14 och en grym avslutning på 767 i sista serien. Ingela 7174 och Annelie 708! Bra jobbat tjejer!

6 av 8 poäng borta är trots allt ett bra resultat, men vi hade hoppas på full pott även denna helgen. Vi får helt enkelt jobba vidare, och nu är det uppehåll till den 18-19/11, så vi får träna på och försöka förbättra det vi känner saknas! Vi kämpar tillsammans mot våra mål!

#hejarött

 

Stöd BK Eva Stockholm
Registrera ditt spelkort nedan så är BK Eva med och delar på idrottsbidrag från Svenska Spel


Sponsorhuset
Handlar du på nätet? Gå via sponsorhuset och stöd BK Eva Stockholm

Postadress:
B-K Eva - Bowling
Lena Sulkanen, Hallongatan
13831 Älta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

  Vi är sponsrade av

Stalands Möbler

vbsbowlingab_hjälm brunswick_liten

Guldsponsor av
Eva-Turneringen 2017


BK Eva är hemmahörande i

Högdalens Bowlingpalatz