Hoppa till sidans innehåll

SM-Brons i Jönköping!

12 APR 2016 15:16
I helgen spelade vi slutspel i Jönköping, och det blev en upplevelse utöver det vanliga för oss alla! Det var en helt fantastiskt stämning, och vi tror att alla som var med i helgen fått motivation till att träna mer för att vara där även nästa år!
  • Skapad: 12 APR 2016 15:16

Vi mötte ju Team X-Calibur, som vi på förhand visste skulle bli tuffa. De valde att möta oss på den 45 fot långa WTBA-profilen Rome. VIlket vi också valde att spela på i returen, då vi uppskattade att vi hade strörre möjligheter på den längre!         

De tog kommandot från start i båda matcherna men det var inte utan motstånd från vår sida. I de sju serier som spelades fick X-Calibur "bara" med sig en 5-0:a trots att båda matcherna avgjordes efter tre serier i deras favör. Vi pressade dem rejält, framför allt i andra matchen, men lyckades inte riktigt knyta ihop det mot det betydligt mer rutinerade X-Calibur.

Men vi kommer igen, och vi vill vara med där igen - redan nästa år!!

Ett stort tack till Dennis och Christer Eklund som coach och lagledare! Ett lika stort tack till den helt fantastiska hejarklacken som var på plats! Ingen nämnd ingen glömd - men ni var helt enkelt bäst!

 

Stöd BK Eva Stockholm
Registrera ditt spelkort nedan så är BK Eva med och delar på idrottsbidrag från Svenska Spel


Sponsorhuset
Handlar du på nätet? Gå via sponsorhuset och stöd BK Eva Stockholm

Postadress:
B-K Eva - Bowling
Lena Sulkanen, Hallongatan
13831 Älta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

  Vi är sponsrade av

Stalands Möbler

vbsbowlingab_hjälm brunswick_liten

Guldsponsor av
Eva-Turneringen 2017


BK Eva är hemmahörande i

Högdalens Bowlingpalatz