Hoppa till sidans innehåll

Slutspel 2017

22 MAJ 2017 16:39
Det blev inte helt som vi hade tänkt oss.. framförallt inte med lite sjukdomar som gjorde det extra spännande innan vi kom igång. Men vi har kämpar utöver det vanliga i vårt lag!
  • Uppdaterad: 22 MAJ 2017 17:11

Vi skulle i år igen möta Team X-Calibur och vi var laddade till tusen. De hade valt den lite svårare profilen på 38 fot i första matchen. Vi vann första serien med 2-3 och sedan gjorde X-Calibur samma sak för 5-5, sedan blev det 2-3 till oss igen och ledning med 7-8.. nu skulle vi "bara" ha två poäng för att få en tredje match. Då satte X-Calibur in en extra växel och avslutade med 1862 och vi kunde inte hänga med. Matchen slutade 12-8 till X-Calibur. Hatten av för den avslutningen. Carro bäst på 880 - vilken kämpe hon är!!

Lördag morgon var det dags igen, och vi valde att byta till den andra profilen på 42 fot och hoppades att vi skulle lösa det bättre än dem. Tyvärr blev det 1-4, 1-4 efter flera tajta bord och därmed 8-2. Nu var vi tvugna att ta 3 poäng för att få till en fjärde serie. Vi vann två bord, men förlorade tyvärr totalen med en (1) ynka kägla! Susanna bäst i matchen på 665!

Vårt slutspel var över för denna gång, men vi har tagit ett steg till! Nu ska vi fortsätta jobba vidare och tillsammans ska vi visa att vi tagit ytterligare ett steg till nästa års slutspel!

Om inte annat så hade vi de snyggaste tröjorna enligt väldigt många på plats - vilket ju var väldigt kul att höra - så en stor eloge till "tröjchefen" Erika!

Nu har vi lite sommarlov och sedan sätter vi full fart för en ny säsong med ett lag i Elitserien och ett lag i Allsvenskan, och ett C-lag i Stockholmsserien så att alla får spela seriespel och fortsätta utvecklas!

#hejarött

Stöd BK Eva Stockholm
Registrera ditt spelkort nedan så är BK Eva med och delar på idrottsbidrag från Svenska Spel


Sponsorhuset
Handlar du på nätet? Gå via sponsorhuset och stöd BK Eva Stockholm

Postadress:
B-K Eva - Bowling
Lena Sulkanen, Hallongatan
13831 Älta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

  Vi är sponsrade av

Stalands Möbler

vbsbowlingab_hjälm brunswick_liten

Guldsponsor av
Eva-Turneringen 2017


BK Eva är hemmahörande i

Högdalens Bowlingpalatz