Hoppa till sidans innehåll

Blandad kompott!

24 OKT 2016 16:26
Återigen stod 8 poäng på spel i helgen!
  • Skapad: 24 OKT 2016 16:26

Först ut var C-laget hemma mot Hagalund. Vi hade kallat in förstärkning då Anneli Blomqvist var med, och det var nästan så att första vinsten kom. I sista serien blev det hela 769, men tyvärr blev det "bara" 4-1, och då vann Hagalund med 9-10. Anneli bäst på 819, fin sistaserie också av Isabell på 190!

F-laget hade bortasväng, först till Sala och BK Agda - det blev en ganska enkel match då vi vann med 4-15, bäst var Evelina med 843! Vidare till Västerås och BK Stjärnan. Det visade sig bli en riktigt rysare, efter 3 serier var det 7-8, men då spurtade tjejerna in 1-4 och vinst med 8-12 - härligt jobbat! Eva bäst med 755! F-laget i topp, och där har vi tänkt att vi ska stanna kvar!

A-laget tog emot Team X-Calibur hemma, och planen var att inte börja dåligt som i matchen mot Spader, vilket vi inte gjorde, men istället blev andra serien 0-5 till Calibur. 2-8 men vi hade inte gett upp, och i tredje serien vinner vi ett bord och har totalen, men förlorar de andra med 1, 6 och 8 pinnar.. så nära 5-0 och en helt annan sistaserie hade det blivit, men de var helt enkelt bättre på att sätta dit dem när de behövdes! Sedan rättade vi till siffrorna lite till 8-12. Bara ta nya tag nästa vecka!

Nästa vecka spelar alla lag hemma! C-laget på lördagen och A och F på söndagen! Mot nya poäng! #hejarött

Stöd BK Eva Stockholm
Registrera ditt spelkort nedan så är BK Eva med och delar på idrottsbidrag från Svenska Spel


Sponsorhuset
Handlar du på nätet? Gå via sponsorhuset och stöd BK Eva Stockholm

Postadress:
B-K Eva - Bowling
Lena Sulkanen, Hallongatan
13831 Älta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

  Vi är sponsrade av

Stalands Möbler

vbsbowlingab_hjälm brunswick_liten

Guldsponsor av
Eva-Turneringen 2017


BK Eva är hemmahörande i

Högdalens Bowlingpalatz