Hoppa till sidans innehåll

Jämna matcher

19 MAR 2018 16:00
Alla tre lagen var igång i helgen igen, och det blev jämna matcher för både A och F mot topplag i serien!
  • Skapad: 19 MAR 2018 16:00

A-laget var på resa till Göteborg och började mot Örgryte, som var en måste match i kampen om slutspelsplatsen! Det var inget snack i den matchen som var avgjord efter 3 serier efter 0-5, 2-3 och 0-5! Avslutade med en 3:a för 4-16 och därmed även nyttig diff! Liz var bäst i matchen på fina 929! 

Vidare till Partille och match mot Team X-Calibur och det blev en svängig match och väldigt spännande ända till sista rutan. Calibur tog 4-1 i första, vi vände tillbaka 1-4, i 3:e serien blev det 4-1 igen till Calibur och 9-6. Vi hade två bord ganska klart efter stor del av serien, men vi behövde två till för oagjort.. så spännande, men tyvärr räckte det inte hela vägen fram, utan Calibur vann till slut med 11-9. Vi stretade emot och gjorde en bra match!Evelina bäst på 878! 

F-laget tog emot serieledarna Sundbyberg (SIK) hemma söndag eftermiddag och vilken match det blev! 3-2 i första till oss, och sedan vände SIK tillbaka och det var 5-5 efter två. I tredje serien spelade SIK bra och hade 1723 vilket blev 0-5 till dem. Sedan i sista serien gjorde tjejerna 1654 och var så nära oavgjort! Säsongens bästa match på fina 6440! Lina bäst i matchen på fina 930, bra spela även av Malin på 896 och ytterligare 3 tjejer över 800! F-laget ligger på 3:e plats i tabellen och kommer förhoppningsvis att sluta där, vilket är snäppet bättre än vår målsättning!

Några timmar tidigare hade C-laget spelat mot JIF Hagalund och gjort processen kort med vinst efter 3 serier. Det blev till slut 13-7 och här var Annica bäst med 707. Vinsten gjorde att C-laget nu ligger på 2:a platsi serien.

Nu är det uppehåll igen, men efter påsk väntar två spännande omgångar som avslutning på säsongen!

Vi önskar alla en trevlig påsk och hoppas att ni hinner rulla lite mellan äggätandet!

#hejarött

Stöd BK Eva Stockholm
Registrera ditt spelkort nedan så är BK Eva med och delar på idrottsbidrag från Svenska Spel


Sponsorhuset
Handlar du på nätet? Gå via sponsorhuset och stöd BK Eva Stockholm

Postadress:
B-K Eva - Bowling
Lena Sulkanen, Hallongatan
13831 Älta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

  Vi är sponsrade av

Stalands Möbler

vbsbowlingab_hjälm brunswick_liten

Guldsponsor av
Eva-Turneringen 2017


BK Eva är hemmahörande i

Högdalens Bowlingpalatz