Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Swebowl


Swebowl

Team Pergamon är svenska mästare. De besegrar Kaskad i två raka finalmatcher och tar sitt 14:e SM-guld. – Det är lättnad och glädje att vi vinner, säger Martin Larsen i Pergamon.
 
Spader Dam är svenska mästare. I finalen besegrar de Team X-Calibur i två raka matcher och tar sitt 16:e SM-guld. – Vi gör en fantastisk laginsats, säger Cajsa Wegner i Spader Dam.
 
Spader Dam besegrade Team X-Calibur med 11-9 i den första finalen. Team Pergamon vann mot Kaskad med 13-2.
 
Team Pergamon besegrade Team Clan i den avgörande semifinalen med 10-5. Nu väntar BK Kaskad i SM-final imorgon.
 

Kaskad klara för SM-final

(2022-05-21 19:59)
BK Kaskad är klara för SM-final efter seger i en riktig rysare mot Team Alingsås. Matchen gick till skiljeserie där Kaskad drog det längsta strået.
 
Team X-Calibur är klara för SM-final efter seger i andra matchen mot BK Högland med 11-4. Semifinalen mellan Team Clan och Team Pergamon slutade oavgjort och en avgörande match väntar ikväll.
 
Spader Dam är klara för SM-final efter seger i andra matchen mot B-K Eva med 12-3. Team Alingsås besegrade BK Kaskad i en spännande match med 10-9 och det väntar en avgörande semifinal mellan lagen vid 15.40.
 
Under fredagskvällen blev det idel Partillesegrar i SM-slutspelet. Team X-Calibur vann första semifinalen mot BK Högland med 12-8 och Team Pergamon besegrade Team Clan med 13-7.
 
Spader Dam vann första semifinalen i SM-slutspelet mot B-K Eva med 12-3. På herrsidan vann BK Kaskad en jämn match mot Team Alingsås med 11-9.
 
Idag drar slutspelet igång och vi avrundar uppladdningen med att kolla in semifinalmötet mellan Team X-Calibur och BK Högland.
 
De har mötts i sex raka finaler. Nu väntar ett klassikermöte redan i semifinal. Team Pergamon-Team Clan.
 
Vi fortsätter uppladdningen inför helgens SM-slutspel med att kolla läget med Spader Dam och B-K Eva som möts i ena damsemifinalen.
 
Vi laddar upp inför SM-slutspelet med att kolla läget med varje semifinallag. Först ut är Team Alingsås och BK Kaskad som möts i den ena herrsemifinalen.
 
Kvalet i Individuella SM är i full gång i Bowl-O-Rama, Stockholm. Det håller på fram till 29 maj och det finns fortfarande platser kvar i flera starter. Finalspelet genomförs den 4-6 juni.
 
Herrlandslaget hade i helgen träningsläger i Helsingborg och Höganäs inför EM. – Det var en trevlig helg och kul att träffa alla, säger William Svensson.
 

Stöd BK Eva Stockholm
Registrera ditt spelkort nedan så är BK Eva med och delar på idrottsbidrag från Svenska Spel


Sponsorhuset
Handlar du på nätet? Gå via sponsorhuset och stöd BK Eva Stockholm

Postadress:
B-K Eva - Bowling
Lena Sulkanen, Hallongatan
13831 Älta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: bkeva@bkeva.se

Se all info

 

  Vi är sponsrade av

Stalands Möbler

vbsbowlingab_hjälm brunswick_liten

Guldsponsor av
Eva-Turneringen 2017


BK Eva är hemmahörande i

Högdalens Bowlingpalatz